Espanyol
Esports Futbol 20/02/2012

Raúl Rodríguez: "Ningú no ens ha regalat res per ser en zona Champions"

El central de l'Espanyol manté que el vestidor blanc-i-blau té "una autoexigència màxima per mantenir o fins i tot millorar aquesta quarta posició"

Efe
1 min
Els jugadors de l'Espanyol celebren el gol d'Álvaro

Sant Adrià del BesòsRaúl Rodríguez ha assegurat que aquesta temporada ningú no els "ha regalat res per estar en els llocs de Champions League" i ha mantingut que el vestidor blanc-i-blau té "una autoexigència màxima per mantenir o fins i tot millorar aquesta quarta posició".

"Ho valorem molt positivament i sabem que som uns privilegiats. De tota manera, vivim la responsabilitat que implica ser quarts i volem mantenir també unes sensacions futbolístiques bastant bones. Sabem que ens costarà molt seguir en aquesta posició", ha insistit el defensa català.

El futbolista periquito ha explicat que a l'equip "no li fa por estar en Champions", encara que ha advertit que el camí és molt llarg: "Tots els partits són molt difícils, cada jornada és diferent i et trobes amb situacions diferents".

Raúl Rodríguez ha subratllat que l'estadi de Cornellà-El Prat "ha de ser una fortalesa".

D'una altra banda, el central, titular en l'esquema del tècnic Mauricio Pochettino, ha valorat positivament les negociacions de la seva renovació amb el club català: "La predisposició és la millor i espero que les dues parts puguem arribar a un acord el més ràpidament possible", ha afirmat.

stats