Espanyol
Esports Futbol 16/04/2013

Raúl Rodríguez: "El vestidor mai no ha deixat de pensar en Europa"

El central de l'Espanyol, expulsat el dissabte per protestar a l'àrbitre assistent, espera rebre la "mínima sanció possible" per part de la Federació

Efe
1 min
Raúl Rodríguez, en roda de premsa

Sant AdriàEl central de l'Espanyol Raúl Rodríguez ha assegurat que, malgrat mantenir els peus a terra, "el vestidor mai ha deixat de pensar en Europa", tot i que ha assegurat que l'objectiu prioritari és la permanència i, un cop segellada, intentarà lluitar pels llocs continentals.

"Primer hem d'aconseguir la primera meta, hem d'aconseguir-la abans de submergir-nos en altres projectes" ha comentat el futbolista. L'Espanyol actualment té 40 punts i la salvació està xifrada en 42, que espera aconseguir la pròxima jornada davant el Getafe.

En aquest sentit, Raúl Rodríguez ha explicat que el vestidor blanc-i-blau considera el pròxim partit molt determinant. "És el pròxim partit i per això és el més important. A més, la Lliga està en un moment clau", ha apuntat. L'Espanyol arribarà al xoc després de signar un emocionant 3-3 amb el València.

La presència del central català no està garantida, ja que va veure la vermella per protestar dissabte passat. El club ha presentat al·legacions. "No tinc cap expectativa. Tant de bo la sanció quedi en cap partit, però en cas contrari, espero que sigui el mínim possible", ha comentat.

Finalment, Raúl Rodríguez ha valorat la semifinal de la Copa Catalunya, aquest dimecres contra el Llagostera: "Des que sóc aquí sempre li hem donat molta importància a la competició. Cadascú fa el que considera, nosaltres hi anem amb el primer equip i això demostra el respecte que tenim per aquest torneig".

stats