Espanyol
Esports Futbol 27/02/2012

Raúl Rodríguez: "El vestidor manté el mateix optimisme i pretensions"

El central afirma que, malgrat la derrota contra el Llevant que ha deixat l'Espanyol fora d'Europa, "el vestidor segueix amb la mateixa manera de treballar i les ganes de sempre"

Efe
1 min
Raúl Rodríguez intenta frenar Koné

Sant Adrià del BesòsRaúl Rodríguez ha afirmat que, malgrat la derrota de dissabte passat contra el Llevant i haver-se quedat fora dels llocs europeus, "el vestidor manté el mateix optimisme i pretensions, amb la mateixa forma de treballar de sempre".

Qüestionat sobre l'objectiu dels blanc-i-blaus en Lliga, el defensa no ha volgut especificar metes concretes: "El nostre objectiu és donar el cent per cent en cada partit. Li podeu dir Europa o Champions... però en l'únic que pensem és a guanyar els tres punts cada cap de setmana. Tenim molta confiança".

Passar del quart lloc de la taula al novè no inquieta en excés el bloc, segons el central. "Més que encaixar la classificació estem digerint la derrota de dissabte per com va succeir. Tot està molt ajustat i pots saltar moltes posicions en pocs partits", ha apuntat Raúl Rodríguez.

El defensa blanc-i-blau ha subratllat que davant el Llevant van tenir "la possessió de la pilota de forma descarada" i van jugar a un ritme molt alt, malgrat que no van generar ocasions clares. De tota manera, ha reconegut que en atac els va faltar "transformar en els últims vint metres tot el treball que s'havia fet".

D'altra banda, Raúl Rodríguez ha valorat el partit contra el Madrid d'aquest diumenge: "Hem de guanyar i punt. Anirem a buscar els tres punts i sempre hem volgut portar la iniciativa".

stats