Espanyol
Esports Futbol 18/09/2012

Colotto realitza una part de l'entrenament amb el grup i entra en la recta final de la seva recuperació

Els metges de l'equip controlaran la seva evolució en els pròxims dies i aniran augmentant la càrrega de feina abans de donar-li l'alta

Efe
2 min

Sant Adrià de BesòsEl central de l'Espanyol Diego Colotto ha realitzat part de l'entrenament d'aquest dimarts amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva, mostrant una bona evolució de la fissura que va patir al cinquè metatarsià del peu esquerre el juliol passat en un amistós.

El defensa italoargentí va ser operat el 3 d'agost passat, a l'Hospital USP San Carlos de Murcia i el temps estimat de baixa es va situar entre vuit i deu setmanes. Els metges de l'entitat controlaran la seva evolució en els pròxims dies i aniran augmentant la càrrega de feina abans de donar-li l'alta.

D'una altra banda, el central mexicà Héctor Moreno s'ha exercitat al marge, al gimnàs, per una contusió muscular al recte anterior de la cama dreta. En els pròxims dies els metges de l'entitat examinaran la seva progressió per determinar la seva disponibilitat amb vistes al partit contra el Betis de dissabte.

A l'informe mèdic segueix figurant el davanter Sergio García, que ha començat aquest dimarts, sense crosses, la fase de readaptació amb els fisioterapeutes. En uns quinze dies ja hauria d'estar, segons el club, realitzant treball de camp. El punta va patir el 3 d'agost una fractura traumàtica al cinquè metatarsià del peu dret.

El mitjapunta uruguaià Juan Albín, amb una elongació al recte anterior de la cama dreta, seguirà fent treball mèdic diferenciat. És la mateixa zona de la qual es va operar la temporada passada i els metges actuen amb precaució. El futbolista no està tenint continuïtat per les lesions des que va fitxar.

Finalment, el mig Raúl Banea evoluciona correctament i la setmana que ve se sotmetrà a proves de control. L'andalús va patir, l'11 d'agost, una fractura al segon metatarsià del peu esquerre. El migcampista ghanès Mubarak Wakaso no té cap problema després de les molèsties sofertes a la cama dreta.

stats