Espanyol
Esports Futbol 13/11/2011

Rui Fonte: "No em sento pressionat, sé que a poc a poc aniré adaptant-me"

El davanter de l'Espanyol s'ha mostrat convençut de les seves possibilitats al club i ha assegurat que tant Ramon Planes com Mauricio Pochettino l'han "ajudat molt"

Efe
1 min
Rui Fonte durant una roda de premsa amb l'Espanyol

BarcelonaRui Fonte, davanter del RCD Espanyol, s'ha mostrat convençut de les seves possibilitats al club català i ha apuntat que, fins ara, no se sent pressionat i que "a poc a poc" anirà adaptant-se.

"Tinc plena seguretat en el que estic fent a l'equip", ha dit el portuguès, que se sent abonat tant pel director esportiu Ramon Planes com per l'entrenador Mauricio Pochettino: "Els dos m'han ajudat moltíssim i confien en el meu treball. L'Espanyol és l'equip que m'ha donat l'oportunitat de debutar a Primera. Ara només em queda treballar amb tranquil·litat i lluitar cada dia".

D'altra banda, el davanter ha valorat el seu paper a la selecció Sub-21 de Portugal, de la qual n'és capità, a més d'un fix als esquemes del tècnic. "Em sento molt còmode i feliç, amb aquest rol, ja he portat el braçalet en altres categories inferiors. És una responsabilitat i ho faig amb respecte i consideració per a tots", ha dit.

Rui Fonte ha confessat que al seu país l'Espanyol és un dels temes de conversa: "És un equip molt conegut a Portugal, molt respectat, i se'l considera un dels grans de la Lliga. Saben que som els més joves del campionat i em pregunten com ho fem, i els dic que amb treball diari i humilitat".

stats