Espanyol
Esports Futbol 05/04/2012

Rui Fonte i Albín segueixen entrenant-se al marge i són dubte per rebre la Reial Societat

El porter Cristian Álvarez segueix recuperant-se del trencament fibril·lar al bessó esquerre i ja s'ha integrat a la disciplina amb la resta del grup

Efe
1 min
L'Espanyol s'ha exercitat a la Ciutat Esportiva / RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesòsEls futbolistes de l'Espanyol Rui Fonte i Juan Albín han alternat part de la feina amb el grup –molt suau– amb exercicis individualitzats en l'entrenament que el conjunt blanc-i-blau ha fet aquest dijous al matí a la Ciutat Esportiva. Tots dos evolucionen positivament tot i que encara no s'han recuperat de les seves molèsties.

El davanter portuguès Rui Fonte va acabar l'entrenament del passat 28 de març a la Ciutat Esportiva amb un cop i una lesió de primer grau en la sindesmosi del turmell dret. Per aquest motiu, el futbolista es va perdre l'últim partit de Lliga davant el Vila-real de diumenge passat.

El seu company, l'uruguaià Juan Albín, també va ser baixa al Madrigal. El club va informar que el jugador patia una sobrecàrrega a la musculatura isquiotibial de la cama dreta. Des d'aleshores, ha compaginat la feina amb la resta dels seus companys amb l'entrenament diferenciat.

Cristian Álvarez, per la seva banda, segueix cremant etapes de la recuperació del seu trencament fibril·lar al bessó esquerre. El porter es va lesionar el passat 8 de gener davant el Barça i s'ha integrat a la disciplina amb la resta del grup, encara que a priori no estarà disponible per a la convocatòria que el tècnic, Mauricio Pochettino, donarà aquest divendres.

stats