Esports Futbol 13/01/2011

Sánchez Llibre: "Estic convençut que vindrà alguna oferta"

El president de l'Espanyol ha assegurat avui que l'entitat no ha rebut cap oferta per jugadors al mercat d'hivern, encara que ha augurat que arribarà alguna proposta en ferm

Redacció
1 min
Daniel Sánchez Llibre i Juan José Hidalgo.

Sant AdriàEl president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha assegurat avui que l'entitat blanc-i-blava no ha rebut cap oferta per jugadors al mercat d'hivern, encara que ha augurat que arribarà alguna proposta en ferm abans que acabi el termini, el 31 de gener.

"Estic convençut que vindrà alguna oferta, perquè tenim gent a la plantilla a la qual segueixen des de fa molt de temps. En el món del futbol dir que no traspassaràs és impossible, no conec cap empresa que no necessiti vendre", ha apuntat el mandatari blanc-i-blau després de la presentació de l'acord amb Halcón Viatges, pel qual l'empresa de Globalia passa a ser l'agència oficial de viatges del club català.

Sánchez Llibre ha insistit que de moment no han rebut "cap proposta concreta" pels seus futbolistes. "El que hi ha són molts rumors, però si fem cas a tot el que es publica estaria tot venut i hauríem de començar la segona volta amb el juvenil", ha insistit.

El president no s'ha mostrat molest per la decisió del davanter Osvaldo, lesionat a l'abductor llarg dret, d'operar-se a l'Argentina i no amb els metges espanyolistes: "Si té confiança amb altres professionals ho trobo normal. L'important és que torni bé, no és una intervenció complicada".

stats