Espanyol
Esports Futbol 24/10/2011

Sergio García: "M'estan sortint les coses; estic al cent per cent"

Dijous l'Espanyol s'enfrontarà a l'exequip del davanter barceloní, que ha dit aquest dilluns que "sempre és especial enfrontar-se al Betis"

Ara
1 min
Sergio Garcia fa una rematada acrobàtica davant l'Athletic.

BarcelonaSergio García, davanter de l'Espanyol, i autor del gol de la victòria dissabte contra el Racing, ha explicat aquest dilluns que està content perquè li estan "sortint les coses", i ha assegurat que està "al cent per cent". El barceloní també ha desitjat "marcar tants gols com en altres temporades", però ha afirmat que és "molt més important l'equip" que no pas els gols.

D'altra banda, els blanc-i-blaus s'enfrontaran dijous al Betis, equip on va jugar Sergio García entre 2008 i 2010, abans de fitxar per l'Espanyol, i el davanter ha dit que, per a ell, "sempre és especial" jugar contra l'equip verd-i-blanc.

El 9 de l'Espanyol també ha parlat del moment que viu l'equip, després de dos triomfs seguits, i ha afirmat que "han estat dos partits molt seriosos, però cal tocar de peus a terra", tot i que també ha comentat que: "Vam estar molt bé en totes les línies i és important agafar confiança. Mantenir la porteria a zero és importantíssim, i vam defensar des del primer atacant". A més, ha elogiat Joan Verdú: "Té molt de futbol; quan té la pilota qualsevol intenta associar-se amb ell, i sempre surt bé".

stats