Espanyol
Esports Futbol 15/03/2011

Sergio García i Osvaldo s'entrenen amb el grup

Els davanters del RCD Espanyol, que es van perdre l'últim partit contra el Deportivo perquè no estaven recuperats de les seves respectives lesions, s'han entrenat avui

Redacció
1 min

BarcelonaEls davanters del RCD Espanyol Sergio García i Pablo Daniel Osvaldo, que es van perdre l'últim partit contra el Deportivo perquè no estaven recuperats de les seves respectives lesions, s'han entrenat avui amb la resta dels seus companys.

El migcampista Javi Márquez, per la seva banda, s'ha exercitat al gimnàs. El del planter va acabar amb dolor al turmell esquerre després del xoc de diumenge passat, i els metges blanc-i-blaus han preferit que la seva feina sigui de menor intensitat que la de la majoria de la plantilla.

El lateral esquerre David García i el migcampista Raúl Baena, amb molèsties lleus, també han fet part de l'entrenament de forma diferenciada. Els dos jugadors, en principi, no haurien de tenir cap problema per entrar en la convocatòria del pròxim partit de Lliga davant del Màlaga.

Finalment, Juan Forlín s'operarà demà d'una fissura al cinquè metacarpià del peu dret. El central argentí estarà uns tres mesos de baixa i diu adéu a la temporada.

Forlín serà intervingut a Múrcia pel doctor Del Prado, de reconegut prestigi en aquest camp.

stats