Espanyol
Esports Futbol 23/03/2012

Sergio García millora i participa en una part de l'entrenament amb el grup

El davanter de l'Espanyol pateix una elongació lleu als isquiotibials de la cama dreta

Efe
1 min
Mauricio Pochettino i Sergio García

Cornellà de LlobregatEl davanter de l'Espanyol Sergio García ha realitzat aquest divendres una part de l'entrenament al mateix ritme que la resta dels seus companys, mostrant una millora de l'elongació lleu als isquiotibials de la cama dreta, segons que ha informat el club.

A l'entrenament d'aquest dissabte, l'últim abans del partit de diumenge contra el Màlaga, es determinarà si l'ariet està en condicions d'entrar en la convocatòria del partit contra el Màlaga.

El porter hispanoargentí Cristian Álvarez, de la seva banda, amb trencament fibril·lar al bessó esquerre; el migcampista Víctor Sánchez amb problemes al recte anterior esquerre, i el lateral brasiler Felipe Mattioni amb una lesió al lligament encreuat del genoll dret, han treballat avui a un ritme menor.

Finalment, els centrecampistes Javi Márquez i Joan Verdú han realitzat tota la sessió amb el grup. L'entrenament de demà tindrà lloc a les 11.00 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià a porta tancada. En acabar, Pochettino oferirà la convocatòria del partit.

stats