Espanyol
Esports Futbol 07/04/2011

Sergio García decideix operar-se del genoll i l'espatlla i es perd el que queda de temporada

El davanter barceloní ha provat les últimes setmanes amb un tractament conservador però avui els metges han dit que el millor era passar per la sala d'operacions

Efe
1 min
Sergio García celebra el gol contra el Getafe

BarcelonaEl davanter Sergio García, de l'Espanyol, serà operat la setmana que ve d'una fissura a la banya posterior del menisc intern del genoll dret i també d'una luxació traumàtica escapulohumeral a l'espatlla dreta, motiu pel qual estarà dos mesos de baixa i no tornarà a jugar aquesta temporada.

El futbolista català s'ha sotmès a diverses proves de control rutinàries i, després de reunir-se aquest matí amb els metges i el cos tècnic, ha decidit passar pel quiròfan, segons ha informat el club blanc-i-blau. El jugador ha apostat per l'operació, ja que així soluciona les seves dues lesions de manera simultània, l'espatlla i el menisc, i podrà començar la pretemporada de la pròxima campanya amb la resta dels seus companys.

Durant aquests dies, Sergio García s'exercitava al marge i els metges confiaven que se solucionés sense quiròfan. El tècnic Mauricio Pochettino es queda sense una altra peça important en el seu esquema, en una temporada plena de lesions per al conjunt blanc-i-blau.

Fins al final de campanya, l'atac estarà configurat, en principi, per Luis García a la dreta, Verdú d'enllaç, Callejón a l'esquerra i Osvaldo en punta. Álvaro i Iván Alonso, a més dels del planter, són d'altres opcions per al mister.

stats