Espanyol
Esports Futbol 21/01/2012

S'inaugura l'estàtua de Dani Jarque a Cornellà

Varis centenars de persones ja s'han adreçat a la porta 21 de l'estadi blanc-i-blau per veure l'escultura de bronze en record al desaparegut capità de l'Espanyol

Efe
1 min
L'escultura de bronze de Dani Jarque

CornellàVaris centenars de persones han visitat durant aquest dissabte al matí l'escultura de bronze en homenatge al desaparegut Dani Jarque, excapità de l'Espanyol, que ha estat inaugurada aquest mateix dissabte a l'accés 21 –el seu número de dorsal– a l'estadi de Cornellà-El Prat.

Abans d'obrir les portes s'ha celebrat un acte privat que ha comptat amb la presència de diversos futbolistes de la plantilla periquita, directius i familiars; a més de representants d'altres clubs –el vicepresident de l'àrea social del Barça, Jordi Cardoner; i Monchi, director esportiu del Sevilla–.

Ramon Condal, president de l'Espanyol, s'ha mostrat molt emocionat amb l'acte. "En aquests moments es demostra la gran estima que li tenia la gent a Jarque. El recordem en tot moment perquè s'ho mereixia. Simbolitzen els valors de la lluita, força i esforç d'un club com el nostre" ha destacat.

"M'ha impressionat. Si és una escultura encertada, doncs encara millor", ha afegit el màxim mandatari del club blanc-i-blau.

stats