MERCAT DE FITXATGES
Esports Futbol 22/08/2011

L'argentí Denis Stracqualursi, candidat per ser el substitut d'Osvaldo a l'Espanyol

L'Espanyol pot fer oficial avui el traspàs d'Osvaldo a la Roma, i ja treballa per tenir llest un recanvi, que també seria argentí.

Redacció
1 min
El davanter argentí Denis Stracqualursi (Tigre)

BarcelonaEl davanter de 23 anys del CA Tigre Denis Stracqualursi (23 anys) és el gran candidat. L'exjugador del Gimnasia de La Plata ara mateix entrena apartat al seu club doncs vol fer el salt a Europa. El jugador pertant a una empresa liderada per Jorge Cysterpiller, empresari que ja ha fet negocis abans amb l'Espanyol. Segons informa avui "El Mundo Deportivo", Stracqualursi seria el principal candidat, tot i que en els darrers dies han sonat altres noms. La secretaria tècnic ja fa temps que dóna per fet que Osvaldo marxarà, i segons Sport s'han estudiat els noms d'Stracqualuris i Flore Flores. Aquest darrer rotatiu també parla de l'oferiment de Zigic, qui no ha satisfet a la secretaria tècnica blanc-i-blava.

El president de l'Espanyol Ramón Condal reconeix que es treballa fort per aconseguir un davanter per substituir Osvaldo, parlant sempre amb Pochettino.

stats