Espanyol
Esports Futbol 15/12/2011

Javi Márquez farà treball específic fins que li retirin els punts de sutura del turmell

El migcampista de l'Espanyol estarà en tractament de fisioteràpia, una setmana després de ser operat (el passat 7 de desembre) a Múrcia del turmell esquerre, segons l'informe mèdic del club espanyolista

Efe
1 min
Javi Márquez a l'Hospital USP Sant Carles de Múrcia al costat dels doctors De Prado i Ripoll.

Sant Adrià del BesòsJavi Márquez, que estarà dos mesos de baixa, realitzarà treball específic amb els fisioterapeutes del club fins que, a mitjans de la setmana que ve, li retirin els punts de sutura de la intervenció.

Una vegada acabi aquest termini, el migcampista de l'Espanyol començarà una altra etapa en la seva recuperació i anirà augmentant les càrregues de treball progressivament.

L'estat de la infermeria

D'una altra banda, el lateral esquerre del filial Víctor Álvarez, que va disputar el partit de Copa del Rei davant el Celta dimarts passat, s'ha sotmès a una ecografia que no ha mostrat signes de trencament en la musculatura isquiotibial de la cama esquerra.

El migcampista Juan Albín, operat el 13 de setembre del recte anterior de la cama dreta amb afectació del tendó, el lateral dret Javi López, que arrossega un traumatisme al peroné esquerre, i el davanter Walter Pandiani, amb molèsties en el quàdriceps dret, segueixen al marge de la sessions de treball de la plantilla de Mauricio Pochettino.

stats