Espanyol
Esports Futbol 21/12/2011

Verdú: "[Dàtolo?] Cap jugador de l’Espanyol hauria de ser xiulat al seu propi estadi"

Un dels capitans de la plantilla ha defensat el seu company dels xiulets que va rebre en el partit contra el Celta, en declaracions a COM Ràdio

Ara
1 min
Verdú esquiva l'entrada de Perea en el duel entre l'Espanyol i l'Atlètic.

BarcelonaJoan Verdú, un dels capitans de la primera plantilla espanyolista, ha mostrat el suport del vestidor a Jesús Dátolo, després que aquest fos objecte de les crítiques de part de la grada durant el partit disputat dimarts a Cornellà-El Prat. En declaracions a COM Ràdio, Verdú s'ha mostrat contrari a que cap jugador periquito hagi de sentir xiulets provinents de la seva pròpia afició: "No només individualitzant en Dátolo, penso que a cap jugador que porti la samarreta de l'Espanyol se l'hauria de xiular al seu propi estadi".

També ha volgut deixar clar que té el suport del grup: "Ell és fort i sap que al vestidor és un jugador més i que és important per nosaltres, que té el nostre suport. Ell estaria més convençut si l'afició estigués amb ell, però penso que va ser només una minoria. El que hem de fer al vestidor és ajudar perquè cal sumar per deixar l'Espanyol el més amunt possible; a la gent que va cridar li diria que la millor manera d'ajudar un jugador no és recriminant sinó aplaudint i donant-li confiança".

stats