Espanyol
Esports Futbol 26/01/2012

Verdú: "La derrota amb el Mirandés no afectarà el nostre rendiment a la Lliga"

El migcampista de l'Espanyol, que segueix amb molèsties al bessó, està convençut que l'equip voldrà refer-se de l'eliminació de Copa en el duel contra el Mallorca i critica que els mitjans que abans deien que eren "els millors del món" hagin estat tan crítics després de caure contra el Mirandés

Efe
1 min
Forlín, Baena i Raúl en una jugada contra el Mirandés.

Sant Adrià del BesòsJoan Verdú s'ha mostrat avui convençut que l'eliminació de Copa del Rei en quarts de final contra el Mirandés "no afectarà" el rendiment de l'equip de Mauricio Pochettino. "Aquesta derrota no afectarà el nostre rendiment a la Lliga, tot al contrari, perquè per refer-nos d'això volem guanyar dissabte", ha asseverat el jugador.

El futbolista català ha destacat la força anímica del vestidor després del cop: "Les hores després del partit van ser complicades. Costa d'assumir, però ara hem de centrar-nos en la Lliga, podem fer alguna cosa gran".

El jugador, amb molèsties en el bessó, espera poder ser al camp del Mallorca dissabte que ve. "Encara queden uns dies i no han desaparegut les males sensacions, però espero recuperar-me com més aviat millor. Són tres punts que ens permetrien estar en una bona posició", ha comentat.

Finalment, Verdú ha destacat el poc suport de la premsa, segons ell, després de l'eliminació, cosa que també ha denunciat l'entrenador Mauricio Pochettino: "Estic totalment d'acord amb ell perquè aquests mateixos mitjans deien fa una setmana que érem els millors jugadors del món".

stats