Espanyol
Esports Futbol 09/02/2011

Verdú y Sergio García, absències a l'entrenament de l'Espanyol per una gastroenteritis

Els dos futbolistes faran 24 hores de repòs domiciliari i tornaran als entrenaments a mesura que es vagin recuperant; i es preveu que puguin jugar contra el Madrid

Redacció
1 min
Verdú aixeca Javi Martínez.

BarcelonaEls jugadors Joan Verdú i Sergio García no s'han entrenamt aquest dimecres amb els seus companys de l'Espanyol per culpa d'una gastroenteritis que, en principi, no hauria d'impedir que poguessin jugar contra el Reial Madrid aquest cap de setmana.

Segons ha informat el club, els dos futbolistes faran 24 hores de repòs domiciliari i tornaran als entrenaments a mesura que es vagin recuerant.

D'altra banda, el porter Carlos Kameni evoluciona bé de les seves molèsties al quàdriceps de la cama dreta i també es preveu que pugui estar a punt pel cap de setmana; després que el camerunès notés unes molèsties en el partit contra l'Almeria.

D'altra banda, les proves a les quals es va sotmetre Raúl Baena van confirmar que el jugador està clínicament recuperat de la lesió a la cama esquerra. D'aquesta manera, l'andalús podria tornar a l'equip aquest cap de setmana.

stats