Espanyol
Esports Futbol 23/09/2011

Verdú serà dubte per al partit contra el Llevant fins a l'últim moment

Els metges del club català esperaran fins a l'últim moment per saber si el futbolista arriba a temps o no per entrar en la convocatòria de l'entrenador Mauricio Pochettino

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Joan Verdú serà dubte per al pròxim partit contra el Llevant, aquest diumenge a les 16.00 hores, en no estar recuperat de la contusió de segon grau al quàdriceps de la cama dreta que va patir en el partit contra el Real Zaragoza.

Els metges del club català esperaran fins a l'últim moment per saber si el futbolista arriba a temps o no per entrar en la convocatòria de l'entrenador Mauricio Pochettino. De fet, ahir abans del partit contra el Getafe (1-0), els metges del club ja van sotmetre a diverses proves Verdú per determinar si estava en condicions de saltar al camp.

"Vaig jugar amb un cop fort, però la cama m'ha respost bé", ha apuntat el futbolista. El català s'ha convertit en una peça molt important per a Mauricio Pochettino.

En cas que finalment Joan Verdú no estigui llest per jugar contra el Llevant, l'atac de l'Espanyol podria patir diverses modificacions respecte al partit de dijous contra el Getafe.

stats