Espanyol
Esports Futbol 08/04/2011

Verdú: "El que li falta ara a l'equip és confiança"

El migcampista de l'Espanyol ha assegurat que "l'equip vol competir i treure punts" però està passant per una dinàmica de resultats que fa que necessiti "tres punts" per agafar confiança

Efe
1 min
Joan Verdú, exultant, Tot just Després de marcar un gran gol amb què culminava un gran partit.

Sant Adrià de BesósJoan Verdú ha apuntat avui, en acabar l'entrenament a la Ciutat Esportiva, que l'equip necessita una dosi de confiança després de la mala ratxa que passa i ha demanat a l'afició blanc-i-blava que segueixi creient en la plantilla.

"El pròxim partit ens pot servir per agafar confiança i això és el que li falta a l'equip. La tindrem guanyant en la pròxima jornada, serien tres punts molt bons per a nosaltres, encara que l'Hèrcules també necessita guanyar i sabem que serà un partit complicat", ha assegurat.

Verdú, de tota manera, entén cert desànim en l'afició: "Els últims resultats tampoc ajuden a l'optimisme, però quan acabi la temporada serà el moment de valorar-la. Crec que fins ara està sent bona. La bona campanya ens permet ser on som i l'equip vol competir i treure punts".

El jugador, en aquest sentit, ha demanat fe a la grada blanc-i-blava. "Si veus els últims resultats costen d'assimilar, però crec que han de seguir confiant en aquest equip. Fa mesos semblava que érem els millors i ara no penso que siguem els pitjors. Queden vuit partits que seran vuit finals i no descartem res", ha finalitzat.

stats