Espanyol
Esports Futbol 21/04/2011

Verdú: "Si volem anar a dalt no podem deixar escapar més punts"

El migcampista de l'Espanyol ha assegurat aquest matí que l'equip ha de donar el màxim en aquesta recta final de Lliga i ha recordat la importància del partit contra l'Sporting de Gijón

Efe
1 min
Joan Verdú.

Sant Adrià de BesòsJoan Verdú, migcampista de l'Espanyol, ha assegurat aquest matí que l'equip ha de donar el màxim en aquesta recta final de Lliga i ha apuntat que contra l'Sporting de Gijón aspiren a fer bo l'empat davant l'Atlètic de Madrid de diumenge passat.

"Si volem anar a dalt no podem deixar escapar més punts aquesta temporada. De tota manera els empats contra l'Hèrcules i Atlètic serveixen per trencar la ratxa. La passada jornada vam fer un bon partit davant un de gran, ens vam saber sobreposar al marcador i és una cosa que cal valorar. Lluitem fins al final", ha dit.

El migcampista ha destacat el paper del davanter argentí Pablo Daniel Osvaldo, que va marcar dos gols contra l'Atlètic de Madrid: "És un gran davanter, fort, amb gol, ràpid i molt complet. El gol que va marcar de cap no està a l'abast de tothom i és per treure's el barret".

Finalment, Verdú ha mostrat la seva disconformitat per jugar en dilluns l'important partit contra l'Athletic de Bilbao. "No sóc partidari de les jornades en dilluns i menys amb un partit tan complicat. Però si aconseguim treure els punts de casa serà molt important per al nostre objectiu".

stats