Espanyol
Esports Futbol 13/08/2011

Joan Verdú: "El partit contra el Saragossa ens dirà en quin nivell estem"

El migcampista ha restat importància als resultats dels amistosos. "L'important és el 1r partit de Lliga. Arribarem en bon estat de forma, i això és el més important", ha dit

Efe
1 min
Joan Verdú.

BarcelonaJoan Verdú, migcampista de l'Espanyol, ha afirmat a la Ciutat Esportiva que, encara que veu bé el grup des que ha començat la pretemporada, el partit contra el Saragossa que disputarà aquest dilluns els dirà "en quin nivell estem".

El català ha restat importància als resultats dels amistosos. "La pretemporada hi és per agafar la forma física i el nivell necessari, carregar les cames i acumular minuts. L'important és el primer partit de Lliga, crec que arribarem en bon estat de forma, i això és el més important", ha insistit.

El paper dels del planter, amb una enorme presència en la pretemporada, no ha passat desapercebut per a Verdú. "Estan a un nivell molt alt i tots estan funcionant molt bé amb l'equip. A vegades sembla que sempre hagin estat amb nosaltres. La seva ajuda és molt important per al bloc", ha subratllat.

D'altra banda, el migcampista ha destacat la importància d'Osvaldo, el futur del qual és a l'aire. "És un referent i ens va molt bé el seu estil. Quan hi és, l'equip ho nota, és una garantia, però si se'n va jugarà un altre en la seva posició. L'important és l'equip, i la decisió d'anar-se'n l'han de prendre ell i el club", ha explicat.

En un altre ordre de coses, Verdú ha valorat la possible vaga convocada per l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) per a les dues primeres jornada de Lliga: "Tots estem d'acord en el fet que s'ha de buscar una solució. Volem jugar a futbol i començar a competir, però si no hi ha una alternativa, doncs caldrà parar".

stats