Espanyol
Esports Futbol 25/07/2012

Víctor Sánchez: "Tenir continuïtat és clau per a mi després del curs passat"

El jugador blanc-i-blau vol deixar enrere les lesions i els problemes que li van interrompre el ritme la temporada passada i reconeix que la seva polivalència va ser decisiva per fitxar per l'Espanyol

Efe
1 min
Víctor Sánchez en un entrenament de pretemporada de l'Espanyol

PeraladaVíctor Sánchez ha assegurat a Peralada que tenir continuïtat la temporada que ve és "clau" per a ell i més després del curs passat, ja que amb el Neuchatel suís amb prou feines va fer pretemporada i va estar diversos mesos parat per lesions.

El futbolista català va fitxar en el passat mercat d'hivern pel club blanc-i-blau i el cos tècnic va assegurar que podria actuar en diverses posicions: "He jugat sempre al centre del camp, però em trobo còmode també al lateral. Potser sense aquesta polivalència no hauria tingut la sort de fitxar per l'Espanyol".

Sobre l'amistós de dijous davant del Peralada, Víctor Sánchez ha assegurat que el partit "servirà per agafar ritme i sensacions que es perden durant l'estiu", i ha augurat que el plantejament "serà el mateix que en els dos anteriors partits, amb dos onzes diferents en cada part".

D'una altra banda, Víctor Sánchez ha explicat que la iniciativa del partit benèfic per als damnificats per l'incendi de l'Alt Empordà va ser iniciativa del mateix equip: "Vam parlar amb els capitans i el club a veure què es podia fer. No ens suposa gaire esforç i per a la gent que ha perdut molt serà important".

stats