Espanyol
Esports Futbol 08/09/2011

Weiss: "L'Espanyol és una bona opció per a mi"

El nou jugador blanc-i-blau s'ha mostrat molt feliç d'arribar a l'Espanyol i ha mostrat la seva convicció de poder ajudar el seu nou equip a aconseguir grans objectius

Redacció
1 min
Vladimir Weiss durant la seva presentació.

BarcelonaVladimir Weiss ja ha sigut presentat com a nou jugador blanc-i-blau. El davanter eslovac, que ha saludat en català durant la seva presentació oficial aquest matí, s'ha mostrat molt feliç i confiat de l'etapa que comença ara amb l'Espanyol.

El jugador arriba cedit pel Manchester City per a aquesta temporada, amb opció a una segona. Weiss ha revelat que la seva posició natural és la d'extrem i ha argumentat que "l'Espanyol és una bona opció futbolística per a mi". "Espero ajudar en tot el que pugui".

El davanter, que ha reconegut que des de petit aspirava a jugar a la lliga espanyola, ha apuntat que "sé que sóc en un gran club, amb una gran història". Weiss ja ha parlat amb Pochettino i té clar que ha "de treballar dur" i demostrar que el seu fitxatge "és un encert". "Estic convençut que viuré una gran experiència i que per a mi és una gran oportunitat".

stats