Espanyol
Esports Futbol 05/04/2011

Els petits accionistes qualifiquen de fracàs l'ampliació de capital

L'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE) ha qualificat avui de "fracàs" el procés d'ampliació de capital que està portant a terme el club català

Efe
1 min

BarcelonaL'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE) ha qualificat avui de "fracàs" el procés d'ampliació de capital que està portant a terme el club català, "tal com el va concebre i va plantejar el Consell".

En un comunicat, l'APMAE ha mostrat la seva sorpresa davant l'augment del termini de l'ampliació fins al pròxim 30 de juny. El procés, inicialment, acabava el passat 24 de març i l'Espanyol va decidir allargar-lo, després de consultar amb els seus advocats, per problemes en els tràmits bancaris per a algunes peticions d'accions, en principi paquets petits.

"Volem fer públic el nostre desconcert davant els motius argumentats per a la pròrroga de l'ampliació, tenint en compte que el vicepresident Oliveró, portaveu de l'operació, ja va declarar que el període inicial li semblava massa llarg. El més lògic hauria estat ampliar-lo 15 dies i no 90", segons el comunicat.

L'APMAE ha subratllat la possibilitat que l'ampliació hagi fracassat: "I més si tenim en compte que una part del Consell, segons diversos mitjans, no ha cobert el percentatge que li corresponia. Ens agradaria disposar d'informació oficial però no és possible i hem de conformar-nos amb les dades que es filtren".

L'associació, que agraeix l'esforç econòmic de tots els qui han comprat accions, ha subratllat a més la importància de reduir les despeses de personal.

Aquests, segons el comunicat, "representen el 80% dels ingressos ordinaris i sense una disminució l'esforç dels que han acudit a l'ampliació aviat es quedarà en res".

stats