ESPANYOL
Esports Futbol 20/09/2012

Albín ja toca pilota i evoluciona correctament de l'elongació a la cama dreta

El jugador uruguaià comença a tocar pilota i els metges, en funció de la seva resposta als entrenaments, aniran augmentant-li la càrrega de treball

Efe
1 min
Juan Albín i Rui Fonte a la Ciutat Esportiva

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Juan Albín ha començat a treballar aquest dijous amb la pilota i a realitzar carrera contínua a la Ciutat Esportiva, on ha mostrat una bona evolució de la lesió que va tenir lloc el 15 de setembre passat.

El futbolista uruguaià va patir, durant un entrenament, una elongació al recte anterior de la cama dreta, que va fer saltar les alarmes ja que la temporada passada es va sotmetre a una operació quirúrgica a la mateixa zona. De fet, el curs anterior amb prou feines va tenir protagonisme a causa dels seus problemes físics.

En aquesta ocasió, els metges de l'entitat són optimistes i, en funció de la seva resposta als entrenaments, Albín anirà augmentant la càrrega de treball.

D'una altra banda, la resta de lesionats evoluciona correctament: el davanter Sergio García, el central Diego Colotto i el migcampista Raúl Baena. Aquest últim, que va patir una fractura al segon metatarsià del peu esquerre a l'agost, és el que podria tornar més aviat.

stats