ESPANYOL
Esports Futbol 07/02/2012

Álvaro Vázquez i Víctor Sánchez són dubte per rebre el Saragossa

Seguiran sent baixa el porter Cristian, Pandiani, Sergio García i Javi Márquez. Aquest dimarts, Kalu Uche no s'ha entrenat per estar a Suïssa per motius personals

Efe
1 min
Els jugadors de l'Espanyol s'exerciten a la Ciutat Esportiva. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesòsEls lesionats de l'Espanyol, el davanter Álvaro Vázquez i el migcampista Víctor Sánchez, segueixen treballant al marge de la resta dels seus companys i aquest dimarts han realitzat treball específic de recuperació a la Ciutat Esportiva. Per aquesta raó són dubte per jugar contra el Saragossa, segons ha informat el club.

El davanter català va patir el 17 de gener passat, contra el Mirandés, un trencament muscular al bíceps femoral de la cama dreta i el temps de baixa era de quatre setmanes. El migcampista, de la seva banda, ja va fitxar al mercat d'hivern amb problemes al recte anterior de la cama dreta.

El porter hispanoargentí Cristian Álvarez evoluciona més lentament del previst del trencament fibril·lar al bessó esquerre que va patir en el derbi contra el Barça el 8 de gener passat, mentre que Walter Pandiani segueix sense data de reaparició a causa dels seus problemes al quàdriceps dret.

El davanter Sergio García, operat del menisc intern del genoll esquerre, i el migcampista Javi Márquez, intervingut al turmell esquerre, segueixen el procés normal de recuperació. D'altra banda, el nigerià amb passaport espanyol Kalu Uche no s'ha entrenat en trobar-se a Suïssa, amb permís, per qüestions personals.

stats