Espanyol
Esports Futbol 01/12/2013

Un autogol de Stuani glaça un Espanyol que es deixa a remuntar (1-2)

Un refús involuntari de l'uruguaià ha permès la Reial Societat capgirar el marcador i endur-se els tres punts. Jhon Córdoba havia obert el marcador i Griezmann havia empatat

David López lluitant amb Javier Ros

Cornellà de LlobregatDerrota cruel i freda. L'Espanyol ha perdut dolorosament contra la Reial Societat, per culpa d'un autogol de Stuani a tres minuts del final. Griezmann, a vint per acabar, havia empatat l'inicial gol de Jhon Córdoba.

Ha sigut un partit estrany. La Reial Societat ha semblat dominar el matx al principi, però Agirretxe ha topat amb un Kiko Casilla molt encertat sota pals. L'Espanyol també ha ensenyat les urpes, però David López ha fallat un un contra un claríssim quan estava sol davant Bravo. Fins que al minut 32, Jhon Córdoba s'ha trobat un contraatac, després d'un gest màgic de Sergio García obrint les cames per deixar passar una passada llarga d'Héctor Moreno, que ha convertit en l'1-0. Sergio García, poc després, encara hauria pogut ampliar l'avantatge, però el seu xut l'ha desviat Bravo a córner.

A la represa ha arribat la jugada clau del matx. En una topada a l'àrea, Jhon Córdoba ha rebut un cop que l'ha obligat a demanar el canvi. La seva substitució ha deixat tocat l'equip, que ha perdut la seva referència a dalt. Sense ell, l'Espanyol ha fet un involuntari pas enrere i la Reial Societat ha començat a construir la remuntada. Ha sigut molt silenciosament com l'equip txuri-urdin ha anat menjant-se metres, arraconant l'Espanyol. Griezmann, de cap anticipant-se a Kiko Casilla, ha fet l'empat a vint minuts del final.

L'Espanyol ha intentat reaccionar amb alguna cavalcada ràpida de Torje i alguna centrada de Simao, però sense efecte. En l'últim sospir, a tres minuts del final, una centrada des de l'esquerra ha sigut desviada involuntàriament per Stuani, confonent Kiko Casilla. L'autogol ha significat l'1-2, sense que hi hagués temps per desfer el drama.