Esports Futbol 12/11/2015

L'Espanyol supera el Blooming bolivià en un partit amistós (1-0)

Una imatge del partit / BLOOMING

Sant AdriàUn gol de Salva Sevilla en el minut 36 ha estat suficient perquè l'Espanyol guanyés el Blooming (1-0), de la primera divisió de Bolívia, en un partit amistós d'elevada intensitat en el qual han jugat els menys habituals del quadre blanc-i-blau, així com diversos futbolistes del filial.

El guió podria haver estat diferent si l'àrbitre hagués assenyalat un clar penal de Raillo a Bargas en el minut cinc de partit. El davanter francès del Blooming ha estat un dels més actius del conjunt bolivià i ha posat en dificultats Ciani.

El partit ha transcorregut sense un dominador clar, fins que Salva Sevilla, després d'una jugada de Burgui, s'ha inventat una fuetada des de la frontal que ha entrat tocant el pal en el minut 36. Tot i això, el gol no ha servir per sentenciar l'amistós.