Espanyol
Esports Futbol 29/12/2011

Els jugadors de l'Espanyol visiten els hospitals de Can Ruti i Vall d'Hebron

Els futbolistes han visitat els nens i nenes dels hospitals de Can Ruti i la Vall d'Hebron, acompanyats de diversos directius, amb l'absència de Mauricio Pochettino, que no ha pogut unir-se a l'expedició perquè pateix un procés gripal

Efe
1 min
Un moment de la visita.

BarcelonaEls futbolistes de l'Espanyol han visitat els nens i nenes dels hospitals de Can Ruti i la Vall d'Hebron, acompanyats de diversos directius, amb l'absència de Mauricio Pochettino, entrenador blanc-i-blau, que no ha pogut unir-se a l'expedició perquè pateix un procés gripal.

Els futbolistes del tècnic hispanoargentí han repartit joguines, fotos i autògrafs per les habitacions i han conversat amb els malalts. A la visita no hi han pogut assistir tots els futbolistes previstos inicialment per problemes d'agenda després de diversos actes del club ni tampoc el president, Ramon Condal, per motius personals.

A l'Hospital de la Vall d'Hebron s'hi han desplaçat Cristian Álvarez, Dátolo, Javi López i Ernesto Galán, mentre que a Can Ruti hi han anat Sergio García, Pandiani i Albín. Entre els representants del consell d'administració ha destacat la presència de Sergio Oliveró, vicepresident econòmic.

L'Espanyol també ha realitzat una firma d'autògrafs organitzada després de l'entrenament a porta tancada a la Ciutat Esportiva de San Adrià per a diversos centenars dels socis més petits de l'entitat. Els nens i nenes han format cues de més d'una hora.

stats