Espanyol
Esports Futbol 29/08/2012

El davanter Christian Stuani fitxa per a l'Espanyol per a quatre temporades

El futbolista uruguaià, amb nacionalitat italiana, arriba procedent del Reggina italià i aquest dimecres ja s'ha entrenat amb els seus nous companys

Ara
1 min

BarcelonaChristian Stuani s'ha convertit en nou jugador de l'Espanyol després de l'acord que han assolit el Reggina italià, el seu club d'origen, i el conjunt blanc-i-blau. El davanter uruguaià s'ha compromès amb l'Espanyol per a les pròximes quatre temporades.

Stuani, que ha passat la revisió mèdica fa unes hores, és un futbolista que coneix àmpliament el campionat espanyol, ja que ha militat ininterrompudament durant les últimes temporades a l'Albacete, el Llevant i el Racing de Santander.

Davanter amb molta mobilitat i capacitat golejadora, Stuani és internacional absolut amb Uruguai i ha estat el màxim golejador del seu país en dues oportunitats, Clausura 2007 i Apertura 2008.

Stuani, que lluirà aquesta temporada el dorsal 25, ha participat en la sessió d'entrenament, a partir de les 18 hores a Sant Adrià, i serà presentat oficialment com a nou jugador, un cop finalitzada la sessió.

stats