Espanyol
Esports Futbol 10/01/2012

Mauricio Pochettino: "No m'incomoda el tema de Kameni"

L'entrenador de l'Espanyol ha mantingut la incertesa sobre els porters convocats per al partit de tornada de la Copa del Rei d'aquest dimecres contra el Còrdova CF

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha apuntat que en el partit de tornada de la Copa del Rei d'aquest dimecres contra el Còrdova CF han de jugar "amb la mateixa intensitat i concentració" que amb qualsevol rival i que "aquesta és la clau per a la classificació".

El tècnic hispano-argentí, malgrat el 2-1 de l'anada, no s'espera un rival defensiu: "Tenen una proposta ofensiva i no crec que vinguin a tancar-se ni a ficar l'autobús, sinó a practicar el seu futbol, que és tenir la pilota. És un equip diferent del Barcelona i intentarem fer-li mal".

D'altra banda, Pochettino ha mantingut la incertesa sobre els porters convocats, ja que el porter habitual a la Copa, Kiko Casilla, està sancionat fins a la resolució d'Apel·lació d'aquesta tarda i el titular en Lliga, Cristian Álvarez, està descartat per lesió. "Encara ens ho estem pensant", ha asseverat.

El tècnic no ha elaborat la llista de convocats i els jugadors han d'estar pendents del telèfon durant aquesta tarda. La incògnita és la presència de Carlos Kameni, fins ara en l'ostracisme: "No m'incomoda. Els temes personals han de quedar apartats, si el cito o no serà un problema meu basant-me en diferents arguments", ha dit.

Pochettino espera un bon ambient a Cornellà-El Prat, que somia amb la remuntada. "Serà difícil que el camp estigui ple però la gent està il·lusionat amb aquesta Copa del Rei i respondrà. No tenim cap dubte que els nostres seguidors seran amb l'equip", ha comentat el preparador blanc-i-blau.

stats