Espanyol
Esports Futbol 30/11/2011

Pochettino: "És d'hora per prendre decisions i avaluar possibles fitxatges"

L'entrenador de l'Espanyol ha reconegut aquest dimecres la falta de gol de l'equip, però ha apuntat que la plantilla està minvada per les lesions

Efe
1 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià de BesòsL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha reconegut aquest dimecres la falta de gol de l'equip, però ha apuntat que, malgrat els últims resultats collits a la Lliga, "és d'hora per prendre decisions i avaluar possibles fitxatges" en el pròxim mercat d'hivern.

El tècnic blanc-i-blau ha reconegut que la plantilla està minvada per les lesions: "Ara és una plantilla curta perquè hem patit bastantes baixes, però és un grup compensant, sobretot si anem recuperant gent".

Pochettino, que espera reincorporar algun dels lesionats, ha comentat que "Javi Márquez i Sergio García s'han entrenat gairebé tota la sessió amb el grup i han fet una càrrega de treball important. Sóc bastant optimista en aquest sentit".

El cas de Márquez era el més preocupant, ja que el migcampista podia passar per quiròfan si no superava les molèsties al turmell esquerre. El del planter va visitar dimarts passat els doctors Del Prado i Ripoll, a Múrcia, i van apostar per un tractament conservador, encara que no van descartar el quiròfan si no millorava.

"Evoluciona bé des d'aquesta visita, però també és per la feina dels nostres metges", ha afirmat el tècnic espanyolista. D'altra banda, Javi López i Pandiani segueixen al marge.

En el col·lectiu, Pochettino ha reconegut que a l'equip "li falta efectivitat en les ocasions de gol", però ha destacat el canvi d'actitud del grup després de la derrota davant l'Osasuna: "Analitzem els nostres errors i l'equip n'ha pres nota. He notat una reacció molt positiva".

stats