Espanyol
Esports Futbol 11/01/2012

Pascal Boisseau, agent de Kameni: "L'Espanyol vol que el jugador surti i el jugador vol sortir"

El representant del porter camerunès assegura a l'ARA que "Kameni vol jugar i, si no pot fer-ho a l'Espanyol, ho farà en un altre equip. És tan senzill com això"

àlex Gozalbo
1 min
L'Espanyol negocia amb el Màlaga el traspàs de Kameni

BarcelonaCarlos Kameni té les hores comptades a l'Espanyol. Pascal Boisseau, el seu representant, té clar que les dues parts volen el mateix: "La filosofia és la mateixa. El club vol que el jugador surti i el jugador vol sortir. Hi ha dos clubs interessats en fer-se amb els seus serveis i no hauríem de trigar en tancar l'acord", diu aquest dimecres a l'ARA.

L'agent va presentar aquest dimarts les dues ofertes pel porter i és optimista en què el club, que espera treure'n alguna compensació econòmica, accepti alguna de les propostes. "Kameni vol jugar i, si no pot fer-ho a l'Espanyol, ho farà en un altre equip. És tan senzill com això", opina Boisseau.

L'Espanyol ha confirmat aquest dimarts que les negociacions per traspassar Kameni al Màlaga estan molt avançades. El jugador camerunès va quedar sentenciat al mes de maig, quan va criticar la poca ambició de l'Espanyol. El seu fitxatge frustrat per la Roma va complicar la situació, que s'ha anat enquistant amb el pas de les setmanes.

Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, va decidir no convocar Carlos Kameni per al partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Còrdova. El tècnic, que té les baixes de Cristian Álvarez (lesionat) i Kiko Casilla (sancionat), va apostar per Edgar Badia, que serà titular, i Dinu com a porters de la convocatòria.

stats