Espanyol
Esports Futbol 09/11/2011

Ramon Planes assegura que l'Espanyol no es planteja fitxar un davanter centre

El director esportiu de l'Espanyol es mostra molt satisfet pel joc de l'equip fins ara en Lliga i avança que no té intenció de reforçar la davantera en el pròxim mercat d'hivern

Efe
2 min
Ramon Planes, a la graderia de la Ciutat Esportiva.

Sant Adrià de BesòsRamon Planes, director esportiu de l'Espanyol, s'ha mostrat molt satisfet pel joc de l'equip fins ara en Lliga i ha avançat que no té intenció, a dia d'avui, de reforçar la davantera en el pròxim mercat d'hivern.

Planes ha assegurat que l'Espanyol "no està preocupat per la falta de gol" perquè el bloc "genera ocasions", i ha afegit: "Som atrevits, valents, juguem de tu a tu al rival i tenim una idea de joc definida. Tenim controlat el mercat però no ens plantegem portar un davanter".

El director esportiu ha reconegut que la renovació del migcampista Javi Márquez està paralitzada i que la proposta de l'entitat és la definitiva: "Hem fet una oferta al jugador i és la que considerem millor. L'hem fet i ja està. No n'hem parlat més, potser ho fem al mercat d'hivern", ha comentat.

El cas de Kameni, que viu en l'ostracisme sense entrar en les convocatòries, no preocupa Planes. "Tenim tres molt bons porters i tots ho han demostrat. Si ve una proposta per Kameni hem d'analitzar l'oferta depenent del moment. No puc contestar ara si el deixaríem anar-se'n lliure", ha dit.

Al marge del porter camerunès, el club reconeix que l'interès pels seus jugadors és constant. "És cert que estan seguint el nostre equip però a menys que vinguin de forma clara i desesperada no crec que arribin moltes propostes al mercat d'hivern, és el mercat de les urgències", ha subratllat.

D'altra banda, Planes ha aprofundit en la polèmica per la proposta del president del Barcelona, Sandro Rosell, d'una lliga de 16 equips: "Ens estem carregant el futbol nacional. La Lliga està bé com està i el que hem de fer és repartir bé els drets. El que volen és tenir més poder econòmic", ha recalcat.

stats