Espanyol
Esports Futbol 26/08/2011

Planes: "No fitxarem un davanter que il·lusioni l'afició"

El director esportiu de l'Espanyol ha assegurat avui que el club buscarà un altre davanter, però ha subratllat que actuarà amb "prudència i coherència" i que continuarà apostant pel planter

Efe
1 min
Ramon Planes, a la graderia de la Ciutat Esportiva.

Sant Adrià de BesòsEl director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, ha assegurat avui que el club buscarà un davanter davant el traspàs de Daniel Osvaldo al Roma, però ha avançat, amb to resignat, que no en fitxaran un "que il·lusioni l'afició".

Planes ha subratllat que l'Espanyol actuarà amb "prudència i coherència" i que continuarà apostant pel planter. "Intentarem reforçar l'equip dins de les nostres possibilitats, però sense fer cap tipus de bogeria; no deixarem d'apostar pels nostres davanters joves, que tenen un nivell molt alt", ha insistit.

A més del fitxatge d'un punta, el club estudia contractar un migcampista organitzador i un extrem esquerre. "Passem per un moment de dificultat. Tenim molt clar el que podem fer aquests dies que falten", ha dit.

El director esportiu ha ressaltat l'esforç de Mauricio Pochettino. "Em trec el barret pel que fa davant les dificultats; li marxen dos titulars al gener [Víctor Ruiz i Dídac] i ara perd el jugador més important a nivell ofensiu. Sabem on estem i quina és la realitat del club", ha insistit.

Planes, amb tot, ha assegurat que l'Espanyol no abaixarà els braços: "No és el moment més crític des que sóc aquí. Tenim dificultats, però sortirem endavant", ha dit. "La directiva podria optar per saldar deutes amb el traspàs d'Osvaldo i no destinar-ho tot a fitxatges. "Hem de treballar amb el que tenim", ha afegit.

stats