Espanyol
Esports Futbol 11/11/2012

Les eleccions de l'Espanyol, pendents d'un possible pacte de consens

L'instigador d'aquest possible pacte ha estat l'expresident blanc-i-blau i màxim accionista, Daniel Sánchez Llibre, tot i que el candidat Sergio Oliveró no en sembla partidari

Efe
1 min
Daniel Sánchez Llibre / CRISTINA CALDERER

BarcelonaEls candidats a presidir l'Espanyol estan estudiant un possible pacte per anul·lar les eleccions i formar un Consell d'Administració provisional de consens fins que finalitzi la crisi esportiva de l'equip –actualment en llocs de descens–, segons que ha pogut saber EFE de fonts pròximes a les candidatures.

L'instigador d'aquest possible pacte va ser l'expresident blanc-i-blau i màxim accionista, Daniel Sánchez Llibre, en una reunió mantinguda després de la contundent derrota de l'equip davant l'Osasuna (0-3). La candidatura de Joan Collet, actual conseller delegat, seria la més pròxima al consens.

De tota manera, l'equip de Sergio Oliveró, el seu principal rival electoral i fins ara vicepresident econòmic de l'entitat, no té tan clara la seva postura i en principi no veuria amb bons ulls eludir la cita electoral. Aquest diumenge a la nit podria definir la seva postura després de reunir-se amb el seu equip de treball.

De la seva banda, l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE), en la mateixa candidatura que Oliveró, tampoc aposten pel pacte. Les pròximes hores seran decisives però, ara mateix, sembla molt poc probable que s'anul·lin les eleccions del pròxim 19 de novembre a la Junta General d'Accionistes.

stats