Espanyol
Esports Futbol 19/11/2012

Un grup de 50 socis escridassa Condal i Collet, i ovaciona Oliveró, Escuer i Baqué durant la junta

La junta s'ha celebrat amb 1.370 accionistes a la sala. Un grup reduït, d'una cinquantena de persones (alguns, membres de les Brigadas Blanquiazules), s'ha dedicat a cridar contra l'actual president i el candidat favorit

Natalia Arroyo
2 min
Accionistes de l'Espanyol protestant durant la Junta General d'Accionistes

Cornellà de LlobregatLa junta general d'accionistes s'ha celebrat amb un 76,43% del bloc accionarial representat en primera convocatòria i 1.370 accionistes en persona (i 3.097 amb el vot delegat). D'aquest miler de socis presents a la Fira de Cornellà, un reduït grup, d'uns cinquanta, s'ha dedicat a escridassar qualsevol intervenció del president Ramon Condal i del conseller delegat i candidat a la presidència, Joan Collet. En canvi, ha ovacionat els discursos d'Arnau Baqué, Roman Escuer i Sergio Oliveró.

"Joan Collet, dimissió" i "Volem el teu sou, Collet, volem el teu sou", són alguns dels càntics que aquests seguidors (que incloïen alguns membres de les Brigadas Blanquiazules i de La Curva) han expressat durant la junta, i han obligat el conseller delegat a interrompre el seu discurs durant l'exposició del balanç econòmic de la temporada 2011/2012.

Un nombrós grup d'accionistes ha aplaudit amb energia el final del discurs i ha intentat suavitzar els xiulets dels socis més crítics.

En el torn de paraula d'Arnau Baqué, que ha demanat que els socis accionistes "votin canvi" (a ell, o a la candidatura de Sergio Oliveró i l'Apmae), també s'han animat els càntics contra Collet. "Canvi, canvi", ha sigut un dels himnes més repetits. El candidat ha rebut forts aplaudiments al final del seu discurs.

Els socis també han xiulat els discursos d'Iñaki Pérez i José Luis Morlanes, a més del de Joan Collet, durant la presentació del seu projecte.

En canvi, Roman Escuer, com a portaveu de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes, ha sigut ovacionat durant el seu discurs, com també el seu company de candidatura, Sergio Oliveró, que ha protagonitzat un discurs enèrgic, contundent i crític. "President, president" i "Canvi, canvi" és el que ha cantat aquest grup de seguidors, que ha agitat la junta abans i després de la seva exposició.

Dani surt a defensar-se

En el torn de precs i preguntes, un dels accionistes que ha parlat ha acusat Dani Sánchez Llibre d'haver-se quedat les plusvàlues de diversos jugadors que han passat pel club blanc-i-blau. Minuts després, tot i no estar a l'ordre del dia, l'expresident de l'Espanyol ha sortit a defensar-se i a explicar les vendes de Zabaleta, Pareja i Pandiani. Sánchez Llibre ha assegurat que ha cedit de "forma altruista" diversos percentatges de les vendes.

stats