Espanyol
Esports Futbol 14/02/2011

L'Espanyol innovarà en 'scouting'

L'Espanyol s'ha convertit en el primer equip de la Lliga espanyola a utilitzar els serveis de l'empresa més gran del món en serveis de scouting i consultoria esportiva

Redacció
1 min
Informe en línia de Callejón a IMScouting.

BarcelonaEl RCD Espanyol i l'empresa IMScouting han signat un acord de col·laboració per utilitzar els serveis de l'empresa més gran del món en serveis de scouting i consultoria esportiva, la qual cosa inclourà el club blanc-i-blau en la llista d'equips internacionals amb els quals treballa IMScouting, com CSKA de Moscou, Bayer Leverkusen, Borusia Dortmund, Everton F.C, Legia Varsòvia, Dinamo Zagreb, Chievo Verona o Maccabi Haifa.

IMSouting és l'empresa capdavantera mundial en el seu sector, amb més de cent clients arreu del món. Els serveis de la companyia inclouen detalls sobre consultoria personal, informes complets setmanals sobre jugadors i el seu rendiment i un servei en línia únic.

"Estem encantats d'haver signat l'acord amb IMScouting. Creiem que pot ser una excel·lent eina de treball per consolidar el nostre projecte esportiu a l’elit. En un món del futbol tan globalitzat com en aquest en el qual sóm actualment és molt important disposar d'una informació ràpida, contrastada i fiable”, ha comentat Ramon Planes, director esportiu de l'Espanyol.

Per la seva banda, Ori Cooper, director del departament de scouting d'IMScouting, ha manifestat la seva satisfacció “per col·laborar amb un club com l'Espanyol, que ha demostrat la seva professionalitat al més alt nivell. Creiem que aquesta cooperació serà molt profitosa tant a curt com a llarg termini”.

stats