Espanyol
Esports Futbol 27/11/2010

L'Espanyol sortirà "sense vergonya" al Calderón

Els dos tècnics s'han elogiat mútuament i auguren un partit "espectacular" entre dos rivals que lluiten ara pels llocs de Lliga de Campions

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaL'Espanyol afronta el seu partit d'aquest vespre a les 22.00 hores davant l'Atlètic de Madrid amb "il·lusió", segons ha dit Mauricio Pochettino, conscients que el rival "és un dels millors equips d'Espanya i és un equip molt equilibrat". Davant d'això, Pochettino reclama dels seus que "surtin i facin el que saben". "Creiem en les nostres possibilitats", ha afirmat, i "anem a un camp difícil amb tota la il·lusió del món per endur-nos els tres punts".

El repte no és fàcil i la davantera de l'Atlètic es fa respectar. "El potencial que tenen a partir de tres quarts de camp és enorme. Però anirem sense vergonya. Hem de ser agressius i valents". En els mateixos termes s'ha pronunciat Quique Sánchez Flores, admirant la mobilitat dels puntes periquitos. "Són imprevisibles. És un equip elèctric, difícil d'aturar. Fan ràpid les transicions i busquen moltes passades verticals". I ha deixat clar que avui s'enfronten "dos rivals directes" i que, per tant, s'ha de donar al partit "el valor que mereix".

stats