Espanyol
Esports Futbol 14/02/2011

Raúl Baena estarà de baixa entre quatre i sis setmanes per una lesió muscular

Raúl Baena pateix una lesió de grau dos al recte anterior (quàdriceps) de la cama esquerra. Sergio García també s'ha fet proves mèdiques per una contusió al turmell dret

Redacció
1 min
Raúl Baena fent exercicis de propiocepció.

BarcelonaEl migcampista Raúl Baena es perdrà els següents compromisos de lliga de l'equip blanc-i-blau per culpa d'una lesió muscular de grau dos al recte anterior de la cama esquerra que el tindrà entre quatre i sis setmanes de baixa.

Baena, que va acabar el partit davant el Real Madrid amb normalitat, ha sentit molèsties aquest matí. Se li han fet proves mèdiques a la tarda i la ressonància ha confirmat una lesió. El club ha assegurat que no guarda relació amb l'anterior lesió que va patir el futbolista. El malagueny s'anirà sotmetent a diferents proves de control en les properes setmanes per controlar l'evolució de la lesió.

Un altre futbolista que s'ha sotmès a proves mèdiques ha estat Sergio García, que va acabar l’enfrontament amb molèsties després d'una forta entrada d'un rival. Les proves realitzades al davanter han confirmat que el jugador té una lleugera contusió al turmell dret. Sergio García realitzarà treball de recuperació els propers dies encara que no ha de tenir problema per jugar aquest diumenge contra l'Osasuna.

stats