Espanyol
Esports Futbol 28/01/2011

Dátolo: "Víctor Ruiz no tindrà cap problema per adaptar-se a Nàpols"

El davanter argentí de l'Espanyol s'ha mostrat avui eufòric després que el club hagi adquirit tots els seus drets federatius fins al 2014 després de negociar amb el Nàpols

Redacció
1 min

BarcelonaJesús Dátolo no ha amagat la seva satisfacció per l'acord tancat entre l'Espanyol i el Nàpols, entitat de la qual va venir cedit, i ha assegurat que la seva intenció era quedar-se a l'entitat blanc-i-blava. "Sempre vaig dir que volia deixar petjada a l'Espanyol i ser molts anys aquí. Espero poder ajudar el club durant bastant de temps, vaig venir per donar el millor", ha comentat l'argentí.

En tots aquests mesos com a periquito, Dátolo ha tingut problemes per entrar en l'onze: "No he donat el millor de mi però tampoc el pitjor. La meva idea sempre és la de lliurar-me al màxim per a l'equip".

El jugador, d'altra banda, està encantat amb Mauricio Pochettino. "Estic content i feliç que sigui el meu entrenador, és molt atent", ha dit.

La negociació de l'Espanyol amb el Nàpols per la compra dels seus drets no l'ha afectat negativament: "La meva obligació era pensar en diumenge; si em cridaven per quedar-me era un tema que tenia en segon pla. Però et dóna tranquil·litat saber on seràs en el futur, encara que la meva responsabilitat sempre hauria estat la mateixa".

Dátolo, finalment, ha explicat els consells que li ha donat a Víctor Ruiz sobre el seu futur a Nàpols. "Es trobarà amb el fervor dels napolitans, que viuen amb molta passió el futbol. No li serà gens difícil adaptar-se. En el club es trobarà bones persones i li he recomanat llocs tranquils per viure", ha comentat.

stats