Espanyol
Esports Futbol 10/02/2011

David Garcia es fractura el nas i és dubte per jugar contra el Reial Madrid diumenge

L'accident s'ha produït en una acció fortuïta amb un jove defensa del juvenil B i tots dos han rebut punts de sutura. Les bones notícies les han donat Verdú, Sergio García, Kameni i Baena, gairebé totalment recuperats

Redacció
1 min
David Garcia en un entrenament. / RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià del BesósDavid García ha patit aquesta tarda una petita fractura nasal que fa perillar la seva presència al partit de diumenge contra el Reial Madrid. El defensa blanc-i-blau ha xocat de forma fortuïta durant el partit d’entrenament amb Albarrán, un defensa del Juvenil B. Tots dos jugadors han requerit atenció mèdica: a David ha calgut posar-li tres punts de sutura a la part externa del nas i Albarrán, al front.

Quan ha acabat l'entrenament, David García s'ha traslladat a l'Hospital Quirón per sotmetre’s a proves radiològiques que han confirmat que pateix una petita fractura nasal. Demà es valorarà la seva evolució i el seu estat per determinar si estarà en condicions de jugar o no, o si per a fer-ho li caldrà una protecció especial.

La bona notícia de l'entrenament és la total recuperació de Verdú i Sergio García, aquests dies amb gastroenteritis, i de Kameni, amb molèsties al quàdriceps de la cama dreta. També destaca el bon estat de Baena, que segueix augmentant el ritme de participació en els entrenaments amb la resta del grup.

stats