Espanyol
Esports Futbol 21/01/2011

Dídac: "Víctor Ruíz és un jugador important però si marxa, tenim recanvis per suplir-lo"

Ha reflexionat també sobre la seva progressió al primer equip, deixant clar que se sent "amb molta confiança" i "cada dia més preparat"

Natalia Arroyo
1 min
Dídac Vilà i Javi Márquez lluiten amb Alberto Rivera a Cornellà-El Prat.

BarcelonaEl lateral esquerre de l'Espanyol ha atès els mitjans de comunicació, que han centrat la roda de premsa després de l'entrenament en el possible fitxatge del central Víctor Ruíz pel Nàpols de la lliga italiana. Dídac ha deixat clar que no veu el seu company nerviós, ni actuant diferent als altres dies. "Ell segueix igual que sempre, treballant cada dia molt dur i donant la cara als partits".

Sobre la possibilitat que el central acabi marxant per reforçar el Nàpols, Dídac s'ha resignat. "Si se'n va, notaríem la seva baixa. És un jugador molt important, però aquest equip té recanvis per suplir la baixa". Però sempre deixant clar que, de moment, "no hi ha res fet ni confirmat".

El jugador del planter ha aprofitat per reconèixer que està vivint el millor moment des del seu debut al primer equip. "Em trobo molt bé físicament, amb més confiança amb la pilota. Sento que estic més preparat cada dia i, amb l'experiència que vaig adquirint, llegeixo millor els partits". A més, el futbolista ha negat sentir-se pressionat o nerviós. "Jo vinc de baix i, en tot cas, qui sent més la pressió són els jugadors que vénen de fora, de qui s'espera molt més".

Pensant ja en el Getafe, Dídac ha advertit que serà un partit "amb dos equips del mateix nivell" i que, quan es donen situacions així, "la diferència la marquen els detalls". "Sortirem amb tranquil·litat i confiança, mirant de vigilar amb els seus contraatacs. Tant de bo tornem a Barcelona amb els tres punts".

stats