Espanyol
Esports Futbol 27/01/2011

I ara és el Milan qui "suca" amb Dídac Vilà

Després d'una reunió que s'ha allargat més de tres hores, l'Espanyol i el Milan han arribat a un principi d'acord pel traspàs de Dídac Vilà per quatre milions d'euros, a l'espera de l'entesa entre club i futbolista

Natalia Arroyo
1 min
Dídac Vilà a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Sant AdriàDídac Vilà serà el següent en abandonar el projecte de l'Espanyol, després que avui s'hagi confirmat el traspàs de Víctor Ruiz. Dirigents de l'AC Milan, encapçalats pel seu vicepresident Adriano Galliani, s'han desplaçat a Barcelona a mitja tarda per reunir-se amb l'Espanyol i presentar-los una oferta formal pel lateral esquerre periquito que ha acabat convencent l'entitat blanc-i-blava: quatre milions d'euros, més variables.

A més de Galliani, a la reunió també hi eren presents Mino Raiola, en qualitat d'assessor, i en representació de l'Espanyol, el conseller delegat Joan Collet, i el director esportiu Ramon Planes, qui ha abandonat la reunió un cop confirmat l'acord del jugador, i mentre Collet negociava les xifres del traspàs.

La feina de Mauricio Pochettino serà ara la de confeccionar un equip que no trobi a faltar a dues de les que han estat peces bàsiques en l'onze "de gala" de les darreres jornades. L'argentí, que ha abandonat la Ciutat Esportiva de Sant Adrià amb certa urgència, s'haurà de reunir ara amb la direcció esportiva del club i valorar la situació per decidir si es reforça l'equip o no. El club, per la seva part, segueix manifestant que no es farà cap inversió al mercat d'hivern.

stats