Espanyol
Esports Futbol 28/12/2010

Iván Alonso: "Si arriba una oferta interessant per a mi i per al club, marxaré"

L'uruguaià accepta la nova línia de treball del club, però no vol estar-se sense jugar i ha reconegut que es planteja abandonar el club al mercat d'hivern i les opcions passen per anar a jugar a l'estranger

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaEl davanter de l'Espanyol Iván Alonso ha reconegut que està plantejant-se marxar al mercat d'hivern perquè és conscient que no entra als plans del tècnic Mauricio Pochettino, que prefereix mirar cap al planter. "Amb el canvi generacional, et planteges si ha arribat la teva hora a l'equip", ha confessat. Però l'uruguaià ha reconegut que si no arriba una oferta "en ferm i útil per a les dues parts" –jugador i club–, seguirà "aportant el màxim tant dins com fora del vestidor".

Probablement la seva sortida sigui a un equip estranger, ha confessat. "No descarto marxar si arriba alguna oferta interessant per a mi i per al club. De moment, tot és hipotètic, però mai tanco les portes a res, ni tan sols a Segona. Però si deixo l'Espanyol ara, al mercat d'hivern, el més probable és que marxi a l'estranger".

El davanter va arribar ara fa dues temporades al club, i els seus gols van ser claus en la salvació de l'equip. Però el seu rol, ara, ha canviat. "Qui no s'adapta als canvis, no serveix ni per al futbol ni per a un equip. Ni la felicitat ni el fracàs són eterns. El club ha apostat per la cantera, un canvi generacional, i a mi em sembla fantàstic".

Però –és evident– Alonso, el que vol, és jugar més. "Sóc un professional i m'adapto i respecto les decisions", i assegura que té una bona relació amb l'entrenador. Si finalment es confirma el seu adéu del club blanc-i-blau, li quedarà un gran record. "Em quedaria aquí fins acabar la meva carrera, perquè és l'oportunitat esportiva més important que he tingut a la vida. Marxaria orgullós d'haver estat a un equip històric i amb una afició increïble".

stats