Espanyol
Esports Futbol 15/02/2011

Jordi Amat assumeix la "culpa" del gol contra el Madrid i diu que de tot "se n'aprèn"

L'Espanyol ha tornat als entrenaments, amb David Garcia entrenant-se amb màscara, Sergio Garcia, Dátolo i Galán parcialment amb el grup i Baena fent treball diferenciat

Redacció
1 min
Jordi Amat lluita amb Cristiano Ronaldo.

Sant AdriàL'Espanyol s'entrenarà demà a porta tancada a les 10.30 hores. Al migdia, ha passat per roda de premsa Jordi Amat. El defensa blanc-i-blau assumeix com a propi l'error del gol madridista i explica que “el rebuig no va sortir bé, però de tot s'aprèn”, ha dit, tranquil.

Amat també destaca que “cada partit a primera és dur, però també és veritat que aquests són els que et fan créixer i t'obliguen a aprendre amb tot el que succeeix al camp”. El defensa entén com a “normal” que es parli dels canvis que hi ha hagut en la defensa amb la marxa de Víctor Ruiz i Dídac, però creu que no han afectat l'equip. "L'equip està amb molta confiança i la línia de joc és bona, cal recordar contra qui hem jugat aquestes últimes setmanes i veure què ens mereixíem”.

El jugador blanc-i-blau reconeix que el del passat diumenge “va ser un partit molt complicat, contra un dels millors equips del món i vam aconseguir que el Madrid es quedés totalment enrere”.

Per a Amat, el partit que més importa ara mateix és el d'Osasuna, “al que hem de guanyar com sigui per trencar la ratxa de derrotes". "Després d'una derrota et vénen més ganes de treballar i de millorar”.

stats