Esports Futbol 29/11/2010

Coro és l'únic que segueix lesionat

Ferran Corominas és l'únic tocat –a més dels lesionats de llarga durada, Mattioni, Galán i De la Peña– que segueix al marge del grup ja que encara té molèsties després de la seva contusió en el peu esquerre

Redacció
1 min

Sant AdriàLa resta de tocats, Duscher, Víctor Ruiz i David García, ja s'han exercitat amb normalitat amb la resta dels seus companys i en principi haurien d'estar disponibles per a la convocatòria del pròxim partit contra l'Sporting de Gijón, diumenge a les 17.00 hores a l'estadi de Cornellà-el Prat.

Víctor Ruiz s'ha recuperat totalment de les seves molèsties en l'adductor de la cama esquerra. Duscher, per la seva banda, tenia una lesió de grau un entre el bíceps i el múscul semitendinós dret i David García arrossegava molèsties en el soli de la cama dreta.

Tots ells eren titulars habituals abans de lesionar-se. Durant la seva absència, els relleus han respost amb solvència. Jordi Amat, Baena i Dídac faran difícil la decisió a Mauricio Pochettino: el tècnic haurà de triar entre donar continuïtat a un bloc que ara funciona o habilitar el retorn dels, abans, titulars.

stats