València-Espanyol
Esports Futbol 03/01/2011

Luis García: "És un fora de joc clamorós"

"Quan la pilota li arriba a Ricardo Costa, Mata ja està en fora de joc. És evident i l'assistent ho ha d'haver vist", ha reclamat, ple de ràbia, el capità periquito

Natalia Arroyo
1 min
Luis García lluita amb Pablo Hernández.

BarcelonaLuis García era el futbolista més contundent a la zona mixta, el més indignat amb el gol en fora de joc de Mata. "És un fora de joc clamorós. Avui marxem amb 0 punts per una decisió molt injusta". L'asturià ha vist així el partit: "L'equip ha fet un primer temps bo, però sobretot una gran segona part, dominant el joc, i tenint moltes ocasions. Però ens ha faltat claredat en els darrers metres".

Tot i la ràbia de la darrera acció de Mata, el capità blanc-i-blau ha volgut acabar amb una reflexió esperançadora: "El més important és que l'equip segueix jugant bé i aquesta és la línia que s'ha de seguir. Hem de tenir calma i treballar com fins ara", demostrant a cada partit que l'Espanyol mereix estar a la zona alta.

Callejón també ha parlat amb la premsa per valorar el partit: "Hem merescut l'empat i, fins i tot, la victòria. Són coses del futbol, i en una jugada al final ens treuen un punt que teníem a la butxaca. Fa ràbia". Sobre l'acció polèmica del partit, que els jugadors han pogut veure amb unes imatges al vestidor, el davanter ha explicat: "Des de l'inici de la jugada, l'assistent ho ha d'haver vist molt clar. Fa ràbia perquè els partits s'haurien de decidir per com juga un equip, de bé o de malament, i no per una decisió arbitral".

stats