Espanyol
Esports Futbol 07/12/2010

Mattioni segueix recuperant-se a la Ciutat Esportiva

El defensa brasiler Felipe Mattioni, lesionat de gravetat al genoll esquerre, ha deixat enrere les sessions solitàries de rehabilitació al gimnàs i continua amb el seu procés al camp d'entrenament

Redacció
1 min

Sant AdriàDesprés de la recent artroscòpia de neteja per eliminar unes restes de fibrosis que s'havien format al seu genoll, el lateral de l'Esapnyol s'ha incorporat al treball de recuperació a la Ciutat Esportiva. Encara haurà d'estar, però, moltes setmanes més de baixa, treballant en solitari fins que pugui començar a participar d'algunes activitats al costat de la resta del grup. De moment, Mattioni seguirà compaginant els entrenaments i les sessions de treball a la Ciutat Esportiva, amb sessions de fisioteràpia a l'Hospital Quirón.

Paral·lelament a aquesta bona notícia, Ferran Corominas ha tornat a incorporar-se al treball amb el grup de companys, després d'estar de baixa prop d'un mes per una forta contusió al peu dret. Per la seva banda, Javi López continua amb una excel·lent evolució de la lesió muscular al recte anterior de la cama esquerra, tot i que es manté encara amb treball al marge del grup.

stats