Espanyol
Esports Futbol 15/01/2011

Osvaldo serà operat dimarts a Buenos Aires

Daniel Osvaldo passarà finalment pel quiròfan dimarts que ve, després que els metges argentins que han de practicar-li la intervenció ratifiquessin plenament el diagnòstic emès a Barcelona

Redacció
1 min
Osvlado i Luís García celebren el gol de l'Espanyol a San Mamés.

BarcelonaEl davanter ja s'ha desplaçat a Buenos Aires amb la seva família i el seu representant, i ha assumit que la millor manera de corregir el trencament de la inserció de l'adductor llarg esquerre que es va produir durant l’últim partit de Lliga davant el Saragossa és la intervenció quirúrgica. Un cop ha remès el dolor inicial i s’ha desinflamat la zona afectada, Osvaldo sap que ara comença el seu particular compte enrere per a la seva total recuperació.

Tant els serveis mèdics de l’Espanyol com els doctors que l’han d’operar a l’Argentina han estimat que el temps de recuperació rondarà els dos mesos, encara que tot dependrà de la seva evolució després de la cirurgia. Osvaldo completarà la primera fase de la recuperació, d'entre dues i tres setmanes, al seu país i després tornarà a Barcelona per afrontar les següents fases de treball abans de tornar als terrenys de joc.

stats